ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА 3D ПАНЕЛИТЕ

В тази статия ще ви разкажем всичко, което трябва да знаете за 3D панелите. Няма да намерите тази информация никъде другаде, тъй като никой от конкурентите няма да ви разкаже за това.

98%  от декоративните 3D гипсови панели, продавани в България, са копия, направени по „занаятчийски“ начин!

Тъжно е, но е истина! Пазарът е препълнен с предложения за създаване на супер печеливш бизнес на 3D панели за минимум инвестиции и, разбира се, много хора се подвеждат, без да  осъзнават реалността. В резултат клиентите получават панели с ужасно качество, губят пари и нерви. За да избегнете това, ще ви кажем как да идентифицирате „занаятчиите“  и да закупите качествени 3D панели на най-добра цена.

  1. Задайте следните въпроси на всеки който продава  3д панели и всичко ще ви стане ясно:

Какво време ще ви отнеме за да изработите 10/15 кв.м  3д панели?

Ако ви отговорят  2/3 седмици това е гаражен производител който ръчно работи и трудно се справя.

„Бихте ли могли да предоставите реална снимка и видео на 2-4 панела, които се слагат?“

В повечето от случаите, „занаятчиите“  ще ви откажат, директно или внимателно, тъй като 98% от компаниите продават 3D криви панели, изработени с пластмасови или силиконови калъпи от евтини копия, без да се придържат към технологиите за производство и сушене на панели.

ВАЖНО!

Съединението на панелите трябва да се вижда ясно при прегледа на снимки и видео. Извитите панели са почти невъзможни за монтиране и ще похарчите в пъти повече пари за тяхната инсталация, отколкото за самите панели.  Ако искате да спестите парите си, помолете производителя да направи снимка или видео на процеса на монтиране, така че ясно да можете да видите панелите. Ние отправихме подобни заявки от конкуренти и винаги получавахме снимки с ужасно качество, отгоре или снимани отдалеч, където е почти невъзможно да се видят панелите и след като поискахме по-добра снимка отстрани на панела, получихме мълчание в отговор. Ето защо, ако нямате възможност да докоснете панелите на живо, поискайте ясни и висококачествени снимки или видео на това което сте решили да купите

Положението на обикновения купувач

Възниква въпросът за ремонт и започвате да търсите идеи за дома и се спирате на 3D панелите. Разбира се, това е правилният избор, защото ще бъде трудно да се намери по-практичен, безопасен, красив и екологичен завършващ материал. Започвате да търсите информация в интернет, в резултат на което намирате много сайтове, където през очите на обикновен потребител всичко е едно и също, но цените се различавт  и вие избирате най-евтините панели, защото не виждате причина за надплащане. Какво получавате в резултат? Правилно. Това, което виждате на снимката с червен кръст.

 

Защо 3D панелите са криви?

Процесът на изработване на 3D панели не е толкова лесен, колкото изглежда. В интернет можете да намерите много магазини, които продават форми за 3D панели и водят кампания за откриване на собствен бизнес за това („ Минимална инвестиция - максимална печалба “). Тези „потенциални бизнесмени“ са производителите на извити панели. В техните гаражи не се придържат към каквито и да било технологии за производство и сушене, което се нарича „занаятчийски метод“.

Всъщност производството на 3D панели изисква много пари, само в началния етап това ще отнеме повече от 400000лв. А обещанията „ Минимална инвестиция - максимална печалба “ изглеждат смешни.

Много от 3D панелите на пазара са ръчно изработени от пластмасови и силиконови форми, които са свободно достъпни в интернет.

Пластмасовите и силиконови копия на формите на 3D панели винаги имат разлики в релефа, а резултатът е - криви панели.

Как да разпознаваме висококачествените 3D панели и кривите, направени по занаятчийски метод?

Това не е лесно за обикновения човек, който не притежава информация. Производителят на криви панели обикновено не повдига такъв въпрос, защото поради сложните технологични характеристики, той няма как да знае и следователно да ви обясни. Какво не може да се каже за гипсовите 3D панели?

Ще ви посочим основните характеристики, по които ние определяме „занаятчиите“:

1. Фирмата не прави 3D панели по поръчка.

Това е най-лесният и очевиден начин. Ако „компанията“ не е в състояние да направи модел по поръчка, тогава за каква компетентност можем да говорим? Това ясно може да покаже, че "компанията" използва копия, в резултат на което и производство на криви панели.

2. Има само стандартни модели за продажба, както на стотици подобни сайтове.

Това е добавяне и потвърждение на първия индикатор. Ако „компания“ купува копия на производители от трети страни, тогава естествено моделите са всички, предлагани от въпросния производител. Но това не е най-очевидният показател, тъй като трябва да се създадат няколко подобни модела, базирани на търсенето на пазара.

3. Визуална дефиниция.

Попитайте продавача за снимка или видео преглед на панелите и погледнете краищата им. Ако ръбовете са остри, ясно на 90 градуса, тогава имате панел с добро качество, но ако имат леко заобляне, тогава панелът е направен от пластмасово копие. Как става това? Когато създавате матрица, фрезата върви по периметъра на панела под прав ъгъл и естествено панелът се получава с идеално равномерни ръбове. И когато копието е направено от пластмаса, матрицата се формира под вакуум, а ръбовете на формата не могат да показват ясен прав ъгъл, в резултат на което се получават извити и криви панели.

4. Отзиви.

Отзивите не трябва да се гледат на уебсайта на "компанията", а на независими ресурси, например  Google. Ние имаме безупречна репутация, което ни прави много горди и благодарни на клиентите, които са ги оставили.

5.Попитаие в коя  Голяма верига магазини може да се видят  3д панелите. Ако ви отговорят че няма къде да се видят в България, не си губете времето и парите с  „занаятчийте“.