За нас

 

При създаването на производствената линия за 3D паната бяха използвани най-новите немски разработки, които позволяват получаването на гипсови панели с ефект „Porzelan Plaster“ (гипс с порцеланов ефект), който няма аналози в света.

Ние сме водеща фирма на пазара за производство и продажба на стилни висококачествени гипсови 3D декоративни панели. Опитен и творчески  екип от дизайнери, технолози и мениджъри  които контролират процеса от момента на произхода на най-смелата идея до пълната му реализация.Нашата компания не само продава най-популярния довършителен материал но и го произвежда гарантирайки най-високо ниво на качество. За нас Вашата безопасност е важна, затова ние използваме изключително екологосъобразни материали при производството на нашите продукти.Всички наши продукти са сертифицирани и отговарят на определените стандарти за качество.Най-добрите цени  и набор от услуги за инсталиране и боядисване на 3D панели.Тук ще намерите най-оригиналните и модерни решения. Произвеждаме 3D пана и по специална поръчка на клиента.

 

 

Ако по-рано проектът беше ограничен до плоски, безлични повърхности, днес те са заменени от уникални 3D панели, които се различават в богатството на цветовата палитра и в разнообразието от текстури. С тяхна помощ можете да реализирате всякакви дизайнерски фантазии. Използвайки този иновативен материал, можете лесно да трансформирате всяка стая, създавайки в себе си усещане за хармония, комфорт и подреденост. 3D паната, изработени от гипс, са предназначени както за жилищни, така и за търговски помещения. Можете да ги използвате, когато декорирате дневната, детската стая, спалнята, коридора, ресторантите,барове, офисите, банките,хотели и други обществени институции. Обхватът на този материал е ограничен само от въображението на дизайнера.