Доставка

Моля, имайте предвид, че не можем да изпращаме единични проби на 3D панели. Този продукт се доставя чрез куриерска услуга и има висок риск от повреда на 3D панелите. Освен това стойността на счупена проба е под въпрос. Ние сме убедени, че не можете да усетите истинския стил на стая или стена с един единствен панел. Затова изпращаме само пълен комплект минимум 5 кашона на палет, опакован от производителя, за да минимизираме повредите по време на транспортирането. Различните модели са различно количество в кашон.

Доставката на този продукт се извършва само след предварително плащане. Всеки клиент може да се възползва от ОНЛАЙН отстъпки в онлайн магазина ЕФЕКТ МАРБЕЛА - www.3dpana.eu. Поръчайте онлайн, свържете се с нас, след което получете поръчката от склада на ЕФЕКТ МАРБЕЛА, за да избегнете транспортните разходи. Палетната пратка ще е на цена около 80 лв. до ваш обект. Поради постоянното повишаване на доставните цени, посочените на сайта цени може да не са актуални. За информация, моля да се обаждате на тел. 0888442108

Всички доставки се извършват с куриерските фирми ЕКОНТ и ТРАНСПРЕС в България на привилегировани цени за клиентите на www.3dpana.eu . За поръчки в малки градове обадете се, за да уточните доставката. Ако стоката надхвърля 400 кг, свържете се с нас, за да уточним теглото и най-добрия начин за доставка в полза на клиента. Палетната доставка до ваш обект е на цена около 80лв.

Ако желаете този вид услуга, свържете се с нас преди да финализирате поръчката, за да уточним цените за доставка.

ЕФЕКТ МАРБЕЛА позволява на своите клиенти да отварят и проверяват стоката при получаването й. В случай на нарушение на външния вид на стоката по време на транспортирането трябва да се свържете с куриерската услуга, за да получите ПРОТОКОЛ за повредена пратка и незабавно да ни се обадите по телефона.

Важно е 3D панелите да бъдат подредени в реда, в който са приети и в оригиналната опаковка. Това ще гарантира, че стоката ще бъде транспортирана безопасно и няма да се повреди.

 Рекламациите се приемат при получаването на стоката и ще бъдат приемани винаги при основателна причина. Връщането на стоката е за сметка на клиента.

Платените суми ще бъдат възстановени на клиентите в рамките на 14 работни дни след датата на получаване на върнатата стока. Сумите ще бъдат възстановени по начина, по който са били платени. Замяната на стоката се извършва като се свържете с нас по телефона, за да уточним как ще бъде най-удобно за вас да замените продукта и какво желаете да бъде заменено. Всички разходи за замяна са за сметка на Клиента. Не препоръчваме това!