Доставка

Моля, разберете, че не можем да изпращаме проби от единични 3д гипсови панели.. Доставката на тази стока трябва да се извърши от куриерска служба. В допълнение, този вид транспорт представлява доста висок риск от повреда. Стойността на такава проба е под въпрос, когато тя пристигне в счупено състояние. И накрая, ние също сме убедени, че наистина не можете да усетите стила на стая или стена само с един панел. Това също е една от причините, поради които изпращаме само пълни пакети, опаковани от производителя по начин, който свежда до минимум щетите по време на транспортиране. В този случай трябва да закупите единична пълна кутия.

 

Доставката на този продукт се извършва само след предварителното му заплащане.

 

ВАЖНО! Всеки клиент може да се възползва от ОНЛАЙН отстъпките в електронния магазин на Ефект Марбела - 3dpana.eu Направете Вашата поръчка онлайн, свържете се с нас и след това заповядайте в удобен за Вас обект на Ефект Марбела, за да си я вземете - по този начин няма да имате разход за транспорт и получавате нашата ОНЛАЙН отстъпка.

- Всички доставки се извършват с куриерска фирма ЕКОНТ и TRANSPRESS на преференциални цени за Клиентите на 3dpana.eu

, включващи отстъпки от стандартната тарифа на превозвачa.

- Цената за доставка до 50 кг. варира според килограмите. Цената се изчислява от ЕКОНТ или TRANSPRESS след поръчката ние можем да ви кажем колко ще струва транспорта. Цената на 1 палет до 500 кг до основните обласни градове е около 55 лв. Панелите се транспортират само на палет. Връщането на палет е за сметка на получателя на 3д панелите според цени на ЕКОНТ около 7,22лв.

-За поръчки в малките населени места се обадете да уточним доставка.

- Ако стоката надхвърля 400 кг. се свържете с нас, за да уточним теглото и най-изгодния начин за доставка в полза на Клиента.

- Ефект Марбела разполага и със собствен транспорт, както и с възможност за разтоварване с кран. Моля, при желание от Ваша страна за такъв вид услуга да се свържете с нас, преди финализиране на поръчката, за да бъдат изяснени цените за доставката.

- 3dpana.eu дава възможност на своите клиенти при получаване на стоката, да я отворят и прегледат.

- Транспортен дефект - при нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за ПРОТОКОЛ за увредена пратка, както и незабавно да се свържете с нас на посочените телефони. Горе споменатия ПРОТОКОЛ се изготвя от представителя на Куриерската фирма и в присъствието на Потребителя, непосредствено след получаване на пратката и при установяването на транспортния дефект.

- При получаване на стока на ЕВРО ПАЛЕТ, Клиентът трябва или да разтовари стоката и да върне ПАЛЕТА на куриера, или да му предостави друг ЕВРО ПАЛЕТ.

- 3dpana.eu - извършва доставка на територията на България и Европа.

 

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

- 3dpana.eu  ще се съобрази с всички законови норми в България, които ще бъдат описани в

Общи условия.

- Клиентът може да върне получената стока в срок до 14 дни ( след датата на получаване ), като задължително стоката и опаковката трябва да са във вида, в който са получени, без никакви увреждания.

- Рекламации се приемат при получаване на стоката и винаги ще бъдат приети при основателна за това причина.

- Връщането на стоката при всички случаи е за сметка на клиента. Фирмата ни разполага със собствени търговски обекти и транспорт, което позволява след предварителна уговорка с нас, да върнете стоката, като я предадете по наш камион, бус или на място в някой от търговските обекти на фирмата. Това може да стане само и единствено след първоначално проведен разговор с нас и уточнение как и къде ще бъде предадена стоката.

- Заплатени суми ще бъдат връщани на клиентите в срок до 10 работни дни, след датата на получаване на върнатата стока. Сумите ще бъдат върната по начина, по който са били платени.

- Замяна на стока става по следния начин: свържете се с нас по телефона и ще уточним, как ще е най-удобно за Вас да заменим стоката и с какво желаете да бъде заменена. Всички разходи по замяната са за сметка на Клиента.